Alternativ Quartet: Deocamdată suntem departe de solstițiu

26 aprilie 2024

Cluj-Napoca / Atelier

Event Facebook Cumpără bilete

Modificare dată și locație concert: Concertul din Form Space a fost mutat la Atelier, cu o zi înainte, vineri 26 April, din motive care nu țin deloc de noi.
Concertul din Form Space a fost reprogramat pentru la toamnă. Ne cerem scuze pentru modificare și pentru inconvenientele create. Sperăm să ne revedem în curând! Așteptăm cu mare drag primul nostru concert din Atelier.
Notă importantă: Biletele cumpărate pentru evenimentul din Form Space, nu sunt valabile pentru concertul din Atelier. Ele pot fi returnate, sau păstrate pentru data din noiembrie. Bilete pentru concertul din Atelier găsiți în linkul din comentariu. Vă mulțumim mult pentru înțelegere. Nu uitați că vă așteptăm

—————————

Alternativ Quartet revin în 2024 cu un venue-tour în mai multe orașe din țară.

După lansarea albumelor Deocamdată suntem / Departe de solstițiu în iarna anului trecut, AQ se îmbracă acum într-un nou turneu, care îmbină toate release-urile lor de până acum, într-un cadru intim și familiar, unde vor avea ocazia să reînvie compozițiile care i-au definit de-a lungul anilor și să reia totodată momentele esențiale din turneul lor cel mai recent. Un show nou, acompaniat de lumini și proiecții: o nouă sinteză, un nou început, dar și o întoarcere la fărâmele trecutului.

„Suntem în continuă schimbare, nu știm în ce măsură reușim să susținem un snapshot al prezentului încât să prindă consistență și să fie auzit. Dar încercăm din când în când să trecem dincolo de constatarea că ‘deocamdată suntem’ și să vedem pentru un scurt moment și cine suntem, înainte să încercăm din nou să fim altcineva.” (Marcel Hosu)

Aprilie și mai 2024: o serie de concerte AQ, acompaniate de Iuliad (Iulian Matei) care va lansa în deschidere albumul Mă așteptam la alt sfârșit